https://religiousopinions.com
Slider Image

American Idol-finalister, der er kristne

Elsker det eller hader det, American Idol er et af de mest populære shows i Amerika. Kunstnere fra top 12 er blevet superstjerner i mange genrer, herunder Christian, Gospel, Top 40 / Pop og Country. Mange af dem startede enten i kirken eller endte med på evangeliet. Mens hver sæson har haft kristne på toppen 12/13, har indtil videre sæsoner 11, 8 og 6 haft mest.

Sæson 12 deltagere

Finalist Amber Holcomb deltager i FOX 'American Idol' finalistfest på The Grove den 7. marts 2013 i Los Angeles, Californien. Foto af Kevin Winter / Getty Images

Sæson 12 havde ni ud af ti trobaserede deltagere.

Colton Dixon (sæson 11)

Colton Dixon. Kevin Winter / Getty Images

Vi så først Colton og hans søster Schyler i 2011, da de holdt audition til showet. Schyler gjorde ikke et andet forsøg i 2012, og Colton var der for moralsk støtte. Dommerne insisterede på, at han også holdt audition, og de fik begge de gyldne billetter til Hollywood. Schyler kom ikke til slutningen, men Colton gik hele vejen.

Mens showet ikke fokuserede på hans tro, efterlod Coltons facebook ingen tvivl om, hvor stærk den er. Da han blev advaret af showets producenter om, at hans "religiøse erklæringer" kunne koste ham AI-kronen, rykkede han stadig ikke og sagde, at han hellere ville glæde Gud end behage mennesket.

Colton blev afstemt den 26. april 2012.

  • Colton Dixon Haircut

Erika Van Pelt (sæson 11)

Erika Van Pelt. Kevin Winter / Getty Images

Da Erika var en lille pige, opfordrede hendes mor hende til at slutte sig til sin søster og synge i børnekoret i kirken. Da hun var syv år, landede hendes stærke vokale talenter hende en stedet der sang solo med voksenkoret. Hun lister en af ​​sine største musikalske påvirkninger som Kim Burrell. Erika blev afstemt den 22. marts, 2012.

Heejun Han (sæson 11)

Heejun Han. Kevin Winter / Getty Images

Den 22-årige koreansk-amerikanske nonprofit-arrangør fra New York skelner mellem at være den første mandlige deltager af østasiatisk afstamning, der kommer helt til top 13. Hans personlige twitter-konto meddeler sin tro til verden ved at sige, "ALT FOR GUD ALT AF GUD" i afsnittet "Om mig". Heejun kom til top 9 og blev elimineret den 29. marts, 2012.

Jeremy Rosado (sæson 11)

Jeremy Rosado. Kevin Winter / Getty Images

Den 19-årige receptionist på en infektionssygdomsklinik fra Florida var den første deltager, der stemte for sæson 11. Rosado, der også fungerer som tilbedelseleder i sin kirke, LifeChanging International Ministry, lod det ikke bremse ham. Han optrådte den følgende mandag på Live With Kelly og udførte "Gravity" af Shawn McDonald. Jeremy lister Francesca Battistelli, Kirk Franklin og Israel Houghton som hans yndlingsartister. Jeremy blev fjernet den 8. marts, 2012.

Joshua Ledet (sæson 11)

Joshua Ledet. Kevin Winter / Getty Images

Joshua Ledet kommer fra en stærk kirkelig baggrund. Søn af en pastor, han synger hver uge i House of Prayer Holiness Church i hans hjemby Westlake, Louisiana med sine syv søskende. Josh og hans bror Jason skriver de fleste af de sange, de synger.

Jacob Lusk (sæson 10)

Jacob Lusk. Kevin Winter / Getty Images

Da Jacob Lusk kom med American Idol-finalen i sæson 10, bragte han med sig mange års erfaring med kirkekor og talent, der bragte publikum og dommerne op for deres fødder. Spa-conciergen fra Compton var en fremtrædende kunstner på Spiritual Experience Celebration 2010 med gospelstjerner Vanessa Bell Armstrong og Ben Tankard.

I et fremtrædende Idol-øjeblik kaldte Randy Jackson Jacobs forestilling af "God Bless The Child" i Hollywood-ugen for den bedste i showets historie.

Didi Benami (sæson 9)

Didi Benami. Michael Buckner / Getty Images

Sæson 9-finalist Didi Benami var en servitrice bosiddende i Los Angeles, da hun kom til AI-finalen. Den tidligere studerende ved Belmont University sagde, at døden af ​​hendes bedste ven, Rebecca Joy Lear, gav hende inspiration til at prøve det.

Didi var den tredje finalist, der gik hjem i sæson 9.

Lacey Brown (sæson 9)

Lacey Brown. Jason Merritt / Getty Images

Lacey Brown var den første finalist, der gik hjem i sæson ni og fik afstemt af showet den 17. marts. Datteren til medpastorerne i Victory Church i Amarillo, Texas, Lacey arbejdede med college-ungdommen i kirken, før de prøvede for AI for anden gang. Hun gik videre til Hollywood-ugen i sæsonen 8 men gjorde ikke nedskæringen til finale 12.

Tim Urban (sæson 9)

Tim Urban. Michael Buckner / Getty Images

Da Tim Urban prøvede på American Idol i 2009, var han ikke fremmed for scenen, efter at han havde optrådt rundt i Dallas med sit band i forskellige kirker og begivenheder. Medlemmet af Actors, Models and Talent for Christ (AMTC) blev støttet online af bloggen "Stem på det værste", men det var ikke nok til at forhindre ham i at gå hjem den 21. april.

Danny Gokey (sæson 8)

Danny Gokey - promo 2010. RCA - Fotokredit: Andrew Southam

Danny Gokey kom til American Idols 8. sæson som kirkemusikdirektør fra Milwaukee, Wisconsin. Hans historie om at miste sin kone Sophie kun en måned før hans audition vandt Amerikas hjerter og hans talent og ydmyge ånd tog ham dybere ind. Han afsluttede sæsonen som finalist på tredjepladsen.

I 2009 underskrev Gokey med 19 Recordings / RCA Nashville og udgav My Best Days, et countryalbum. Han blev nomineret et år senere som den bedste nye / gennembrudskunstner ved de første årlige American Country Awards, men tabte mod Easton Corbin.

Kris Allen (sæson 8)

Kris Allen. Charley Gallay / Getty Images

Kris Allen tog Idol-titlen i sæson 8 i 2009. Som medlem af tilbedelsesministeriet i New Life Church i hans hjemby Conway, Arkansas, blev han underskrevet til Jive Records, efter at sæsonen var slut, og hans debutalbum blev udgivet i 2009.

Matt Giraud (sæson 8)

Matt Giraud. Kevin Winter / Getty Images

Matt Giraud kom til American Idols 8. sæson som en kirkemusiker, der havde udgivet to indie-cd'er. Hans Idol-historie sluttede den 29. april.

Michael Sarver (sæson 8)

Michael Sarver. Kevin Winter / Getty Images

Den indfødte fra Louisiana, der kalder Jasper i Texas, begyndte at skrive sange i en alder af 14 år. Tre år senere lærte han at spille guitar, og disse færdigheder hjalp ham med at lede tilbedelse i Harvest Church i Jasper.

Michaels tid på AI sluttede den 26. marts, men hans musikkarriere var lige ved at komme i gang. Han er underskrevet til Dream Records, en uafhængig etiket tilknyttet Universal Music Group, der drives af Dream Center i Los Angeles, en non-profit opsætning dedikeret til at hjælpe indre byer.

Scott MacIntyre (sæson 8)

Scott MacIntyre. Scott MacIntyre

Som den første blinde finalist på American Idol havde Scott MacIntrye en levetid med erfaring i at gøre, hvad andre ville betragte som ude af spørgsmålet. Efter at have studeret musik på Royal Conservatory of Music i Toronto som barn, flyttede hans familie tilbage til USA, og han blev hjemmeskoleuddannet, indtil han blev accepteret ved Arizona State University's Barrett Honors College og Herberger College of Fine Arts i en alder af 14 år. I 2005, modtog han den prestigefyldte Marshall og Storbritannien Fulbright-stipendier og blev af USA Today rangeret som en af ​​de 20 mest populære studerende i nationen. Som 19-årig udeksaminerede han ASU Summa Cum Laude og gik videre til en kandidatgrad fra Royal Holloway, University of London og Royal College of Music i England.

Jason Castro (sæson 7)

Jason Castro - Hvem jeg er. Atlantic

Sæson 7 leveret Texan Jason Castro. Selvom hans tro ikke blev spillet i showet, var den altid der med ham. Han afsluttede showet med en tredjeplads nummerplade og underskrev med Atlantic Records. Hans selvtitulerede, mainstream-debut kom ud i 2009. En anden udgivelse på Atlantic fulgte et år senere med fem af de otte sange, der optrådte igen. Forskellen (bortset fra fem nye sange) er, at Hvem er jeg udgivet til det kristne marked.

I et interview med The Christian Post sagde Jason, at hans plan ikke indeholdt en kristen udgivelse, men de sange, han skrev, udtrykte en tid i sit liv, hvor han havde en længsel efter Gud. Han forklarede og sagde, "Jeg var så træt hele tiden, jeg havde ikke engang energi til at nå ud til Gud, og jeg begyndte at have denne længsel efter mere Gud i mit liv. Og jeg ville have mere Gud i min musik. Hver dag kan jeg stole på at forbinde med ham der. "

Chris Sligh (sæson 6)

Chris Sligh på American Idols årlige Top 12-fest - 2007. Michael Buckner / Getty Images

Før American Idols sjette sæson var Chris Sligh ikke fremmed for musik eller kirken. Søn af en militær kapellan, Chris, begyndte sin kærlighedsaffære med musik i gymnasiet. College var førret på Pensacola Christian College, indtil han flyttede til Bob Jones University for at få en grad i musik i sit andet år. Han udmærkede sig musikalsk i en sådan grad, at han blev inviteret til audition både for The Juilliard School og Metropolitan Opera i New York, men disse kudoer forhindrede ham ikke i at blive bortvist i løbet af hans seniorår, da han blev fanget på en Christian rock-koncert.

  • Tag en chance for noget smukt gennemgang
  • Chris Sligh AI fotogalleri

Jordin Sparks (sæson 6)

Jordin Sparks. 2007 Getty Images

Jordin Sparks tog Idol-titlen i sæson 6 i 2007. Hun kom på showet som Overall Spotlight-vinder til Odda-akademiet i 2004 og med erfaring på turné som baggrundssanger med Michael W. Smith.

Efter Idol underskrev Jordin med Jive Records og ramte popkortene hårdt. Selvom hendes sange er mere sunde end religiøse, er hun selv begge dele, og hun omfavner udfordringerne ved at være kristen i en sekulær verden.

Hun forklarede under et interview med 'Everyday Christian.' "Min tro har været en enorm del af, hvordan jeg har set på min karriere. Jeg begyndte at synge i kirken meget ung, og det startede derfra. Med min renhedssituation er jeg meget forsigtig med, hvad jeg bærer, og sangteksterne i mine sange.

Lakisha Jones (sæson 6)

Lakisha Jones 2007 - på Entertainment Weekly And Vavooms Upfront Party. Evan Agostini / Getty Images

I en alder af fem begyndte Lakisha Jones at synge i Mount Zion Missionary Baptist Church i hendes hjemby Flint, Michigan. Derfra gik det videre til sang med de prisvindende Madrigal Singers fra Flints Central High School efterfulgt af en grad i musik fra universitetet i Michigan-Flint. Efter en flytning til Houston arbejdede Jones ved Abundant Life Cathedral og sang i deres 70-medlemskor i seks år.

Efter at have forladt Idol på det fjerde sted den 9. maj og Idol-turen, sad Lakisha ikke i tomgang. Hun kom med i rollebesætningen 'The Color Purple' på Broadway som kirkens solist og som Sofia under matinee-forestillingerne.

Jones 'debutalbum, So Glad I'm Me, har en udgivelsesdato den 19. maj 2009.

Melinda Doolittle (sæson 6)

Melinda Doolittle - 2009 American Stars in Concert - Spring Break Tour. Kevin Winter / Getty Images

Ingen, der hørte Melinda Doolittle synge på American Idol, ville tro, at hun var tonedøv helt op til 7. klasse og blev regelmæssigt fortalt af sin korlærer at "bare munde ordene", men det var hun også. Til sidst overvandt musikhovedet fra Belmont University det så meget, at hun arbejdede som en professionel back-up sanger for kunstnere som Aaron Neville, Anointed, BeBe og CeCe Winans, Kirk Franklin, Alabama, Jonny Lang, Michael McDonald og Vanessa Bell Armstrong. Så kom American Idol ...

Finalisten på tredjepladsen underskrev med det uafhængige label Hi-Fi Recordings i sommeren 2008 og udgav sin debut-CD, Coming Back to You den 3. februar 2009.

Phil Stacey (sæson 6)

Phil Stacey - 2009 - American Stars in Concert - Spring Break Tour. Kevin Winter / Getty Images

I 2006, da Phil Stacey havde audition for American Idol, var han musikminister og en Petty Officer Third Class i US Navy. Han var også en forventningsfuld far, som til sidst manglede fødslen af ​​sin datter McKayla fordi hun blev født, mens han ventede på hans tur til at synge.

Intet af det forhindrede ham dog i at gå helt til top seks. Faktisk var hans familie, hans kirke og hans flåde venner nogle af hans stærkeste tilhængere. Marinen tillod ham endda at tage på Idol-turen i stedet for at vende tilbage til pligt.

Efter Idol udgav Stacey et countryalbum, men mindre end et år senere skiftede gear til Reunion Records, der udgav sin debut i 2009.

  • Phil Stacey AI fotogalleri
  • Phil Stacey Officielle Websted

Chris Daughtry (sæson 5)

Chris Daughtry - American Music Awards 2008. Frederick M. Brown / Getty Images

Chris Daughtry kom til nummer fire i sæson fem, hvor han blev afstemt af showet den 10. maj. Mens han er en rocker igennem og igennem, skriver han musik, der kommer fra kristne rødder og repræsenterer et kristent livsperspektiv. Faktisk hørte Chris til et kristent rockeband kaldet Absent Element forud for Idol.

Han har turneret med Day of Fire, hans album single "Home" har gjort det godt på kristen radio, og han sang back-up vokal på "Slow Down" (fra Third Day's album Revelation .

  • Daughtry-profil
  • Chris Daughtry AI fotogalleri
  • Daughtry Review

Mandisa (sæson 5)

Mandisa - promo 07. Sparrow / EMI

Mandisa er født og opvokset i Citrus Heights, Californien, og voksede op med at synge i kirken. Hun gjorde session arbejde som backupsanger for en lang række kunstnere, inklusive den kristne forfatter og taler Beth Moore, Sandi Patty, Shania Twain, Take 6 og Trisha Yearwood forud for American Idols femte sæson. Mandisa blev afstemt på 9. plads den 5. april og fortsatte med at underskrive med Sparrow Records i begyndelsen af ​​2007 efter afslutningen af ​​Idol-turen.

Mandisa har udgivet to gospelalbum og to julealbummer (et i fuld længde og et EP).

  • Mandisa-profil

Carrie Underwood (sæson 4)

Carrie Underwood - Grammys fra 2009. Frazer Harrison / Getty Images

Carrie Underwood, vinder af sæson 4, begyndte at synge som et lille barn i kirken. Mens hendes genre er land (og hun har 50+ priser for at bevise, hvor god hun er til det), skinner hendes trobaserede rødder stadig igennem. Hendes singel "Jesus, tag hjulet" vandt seks priser, blev kåret til Årets Grammy Country Song of 2006 samt Årets Dove Country Single, og som ringetone, solgte mere end en million downloads og blev certificeret Platin.

  • "Ugens kristen sang -" Jesus tage hjulet "
  • Carrie Underwood Biografi
  • Carrie Underwood AI Photo Gallery
  • Akkorder / sangtekster til Carrie's Songs
  • Anmeldelse
  • Carnival Ride Review

George Huff (sæson 3)

George Huff. Høflighed af Word Records

Efter at have vokset op i kirken kom George Huff i det nationale fokus på Idols sæson tre. Han blev på showet indtil 5/5/04, da han blev elimineret i den femte position. Efter Idol-turen havde Huff tilbud fra flere labels but underskrevet med Word. Hans debutudgivelse var en jule-EP med titlen My Christmas EP, og den ramte butikker i 2004. Et år senere kom Mirakler ud, og George Huff rammer butikkerne den 7. april, 2009.

  • Anmeldelse
  • George Huff får en due Nod i 2006
  • Orkanen Katrina forlader George Huffs familie hjemløse

Ruben Studdard (sæson 2)

Ruben Studdard. J Records

Vinderen af ​​sæson to, Ruben Studdard, debuterede med et R & B-album ( Soulful ), der solgte over 400.000 eksemplarer i sin første udgivelsesuge. Hans anden udgivelse kom fra hans evangeliets rødder og fik titlen I Need a Angel . Det debuterede på gospelkortene på nr. 1 som den mest solgte evangeliedebut siden Kirk Franklins Nu Nation-projekt i 1998 og solgte til sidst over 500.000 eksemplarer. Album nummer tre, The Return tog ham tilbage til R&B, og album nummer fire, der udkommer den 19. maj 2009, får titlen Love IS .

  • Ruben Studdard-profil
  • Returanmeldelsen
  • Musik kort performance af Ruben Studdard

RJ Helton (sæson 1)

RJ Helton. B-rite

Sæson 1 på AI gav os RJ (Richard Jason) Helton, der blev afstemt den 8/14/02 på femtepladsen. I efteråret 2003 blev Helton underskrevet af B-Rite Music og hans debutalbum, Real Life, ramte butikkerne i 2004. Udgivelsen kom ind på nr. 14 på Billboards Top Christian Albums-diagram, men havde et dårligt salg, og Helton syntes at falme fra udsigt.


Den 18. oktober 2006 optrådte Helton som gæst på SIRIUS Satellite Radio vært Larry Flicks show "OutQ om morgenen." På spørgsmålet om, hvorfor han ikke længere sang inspirerende musik, svarede Helton: "Jeg kan have en tro, men kan ikke være den, jeg vil være. Så meget af det var bare personlige ting, jeg havde brug for at overvinde og bare være stolt af den jeg var. Bare fordi jeg er homoseksuel, betyder det ikke, at jeg ikke kan elske Gud. "

  • Real Life Review
7 ting, du ikke vidste om Jesus

7 ting, du ikke vidste om Jesus

Sådan laver du din egen stavekasse

Sådan laver du din egen stavekasse

8 berømte hekse fra mytologi og folklore

8 berømte hekse fra mytologi og folklore