https://religiousopinions.com
Slider Image

Bygning 429

Bygning 429 Formeret

Bygning 429 blev dannet i Fayetteville, North Carolina i 2000 af forsanger / primær sangskriver, Jason Roy, mens han stadig var på college.

Bygning 429 medlemmer

  • Jason Roy (hovedvokal / guitar / nøgler)
  • Michael Anderson (trommer)
  • Jesse Garcia (guitar / nøgler / baggrundsvokal)
  • Aaron Branch (bas / baggrundsvokal))

Tidligere medlemmer

  • Scotty Beshears (bas)
  • Christian Fuhrer (trommer)
  • Paul Bowden (guitar)
  • Saul Johnson (trommer)

Bygning 429 Biografi

Opkaldt efter en ungdomsgruppeaktivitet kaldet "429 Challenge" og bygger 429 medlemmer deres ministerium på Efeserne 4:29 og bygger andre op gennem deres ord og musik. Fra begyndelsen har bandet turneret udførligt og spillet 100 viser deres første år for at gøre netop det.

Bandet blev underskrevet tidligt af Word Records, og frigav deres første EP, Glory Defined, i 2004. Inden for tre uger var den førende singel og titelsporet skudt til toppen af ​​Christian Radio Weekly's AC-diagram. Det unge band fik opmærksomhed fra fans, kritikere og radio og blev udnævnt til Dove Awards's nye kunstner af året i 2005. Momentumet er ikke aftaget lidt, og efter over et årti i branchen er Building 429 arbejder stadig overarbejde for at løfte de mennesker, der hører dem.

Bygning 429 Diskografi

  • Ubeskadiget, 2015
  • Vi vil ikke blive rystet, 2013
  • Lyt til lyden, 2011
  • Bygning 429, 2008
  • Glory Defined: The Best Of Building 429, 2008
  • Iris til Iris, 2007
  • Rise, 2006
  • Mellemrum mellem os: Udvidet udgave, 2005
  • Space In Between Us, 2004
  • Glory Defined EP: Limited Edition, 2004

Bygning 429 Startsange

  • "Tilbage til mig"
  • "Fearless"
  • "Ledig"
  • "Ære defineret"
  • "Jeg tror / Jesus er svaret"
  • "Nu hvor det er forbi"
  • "Synger over mig"
  • "Din kærlighed fortsætter"

Bygning 429 Trivia

  • "429 Challenge" var noget Jason's kone Cortni havde deltaget i som teenager. Hvis nogen i gruppen sagde noget negativt om en anden person, fik de en advarsel på 429 og måtte sige noget pænt om denne person for at løfte det, de havde revet ned.
  • Bandet udgav to indie-cd'er og en EP, før de blev underskrevet: Building 429, Preflight and Flight .
  • "Glory Defined" blev udnævnt til BMIs Christian Christian of the Year i 2005.
  • Bandet var i Mexico på turné, da Jason fik et opkald fra sin hjemmekirke i Clarksville, Tennessee, og bad ham om at udfylde til tilbedelsepastoren under julegudstjenesten. Dette opkald startede et nyt kapitel i hans liv, og overløbet er også filtreret til bandet.
  • Bygning 429 har arbejdet meget med Food for the Hungry.
  • Christian Songs About One
  • Sange for folk, der føler sig adskilt fra Gud

Bygning 429 Nyheder

  • Bygning 429 er et Top Christian Rock Band
  • Bygning 429 får en Grammy-nominering i 2014
  • Bygning 429 Nomineret som Bedste Christian Rock Band i 2012 Readers 'Choice Awards
  • "Rummet mellem os" - Ugens kristne sang 8. august 2005
10 af de vigtigste Shinto-helligdomme

10 af de vigtigste Shinto-helligdomme

Hvad er Kain-mærket?

Hvad er Kain-mærket?

Hvor fandt Kain sin kone?

Hvor fandt Kain sin kone?