https://religiousopinions.com
Slider Image

Newsboys Biografi

Newsboys dannet i 1985 i Mooloolaba, Australien af ​​Peter Furler og George Perdikis.

Newsboys i de tidlige dage

I de første to år, efter at de blev dannet, blev det band, vi nu kender som Newsboys, kaldet The News, og de spillede shows i kirkekældre og på pubber i deres hjemlige Australien. De udgav et indie-album, og det var nok til at få opmærksomheden fra Refuge Communications. Efter underskrivelsen med Refuge i 1987 kom de til USA og skiftede navn til The Newsboys for at undgå konflikt med Huey Lewis og News.

Major Label Days

I 1990 underskrev gruppen med Star Song og fortsatte med at udgive deres næste syv albums med etiketten. Ved album nummer tre fik bandet opmærksomhed. Et partnerskab med musiker, sangskriver og producent Steve Taylor tog dem til næste niveau. EMI / Sparrow købte Star Song, og den nye drivkraft var med til at skubbe bandet endnu længere.

Newsboys medlemmer

  • Jody Davis - guitar
  • Michael Tait - vokal
  • Jeff Frankenstein - nøgler
  • Duncan Phillips - trommer

Tidligere Newsboys-medlemmer

  • Peter Furler - trommer efterfulgt af vokal (1985 - 2009) - Peter er en succesrig soloartist
  • George Perdikis - guitar (1985 - 1990)
  • John James - vokal (1986 - 1998) - John er evangelist og medstifter af i-REACH International
  • Sean Taylor - bas (1986 - 1994) - Sean er nu lærer
  • Phil Yates - guitar (1987 - 1989) -
  • Corey Pryor - nøgler (1989 - 1990 og 1991 - 1993) - Corey er tilbage i Australien og arbejder som producent, musikdirektør og konsulent
  • Jonathan Geange - guitar (1990 - 1991) - Jonathan underviser i guitar gennem SupaStarGuitar
  • Vernon Bishop - guitar (1991 - 1992)
  • Kevin Mills - bas (1994 - 1995) - Død den 3. december 2000 efter en motorcykelulykke
  • Phil Joel (Urry) - bas (1995 - 2006) - Efter en vellykket solokarriere grundlagde Phil og hans kone ministeriet for bevidste mennesker
  • Bryan Olesen - guitar (2003 - 2006) - Bryan er et grundlæggende medlem af VOTA
  • Paul Colman - guitar (2006 - 2009) - Paul er en succesrig soloartist

Diskografi

  • Halleluja for korset, 2014
  • Genstart, 2013
  • God's Not Dead, 2011
  • Jul! - En Newsboys Holiday EP, 2010
  • Born Again, 2010
  • I hænderne på Gud, 2009
  • newsboys live: Houston We Are GO, 2008
  • De største hits, 2007
  • Gå | Remix, 2007
  • , 2006
  • He Reigns: The Worship Collection, 2005
  • Hengivenhed, 2004
  • Tilbedelse: Tilbedelsesalbumet, 2003 - certificeret RIAA-guld
  • Trives, 2002
  • Shine - The Hits, 2000 - Certificeret RIAA Gold
  • LoveLibertyDisco, 1999
  • Trin op til mikrofonen, 1998 - certificeret RIAA-guld
  • Tag mig til din leder, 1996 - certificeret RIAA-guld
  • Going Public, 1994 - Certificeret RIAA Gold
  • Ikke skam, 1992
  • Drenge vil være Boyz, 1991
  • Hell Is For Wimps, 1990
  • Læs alt om det, 1988
  • Han kommer tilbage, 1987

Newsboys # 1 Radio Singles:

  • "Født på ny"
  • "Vej ud over mig selv"
  • "Redd dit liv"
  • "Noget smukt"
  • "Du er min konge (fantastisk kærlighed)"
  • "Han regerer"
  • "Million Stykker"
  • "Det er dig"
  • "Glæde"
  • "Underholdende engle"
  • "Woo Hoo"
  • "Tro på"
  • "Trin op til mikrofonen"
  • "Tag mig til din leder"
  • "Virkelighed"
  • "Giv slip"
  • "Gode ting"
  • "Smuk lyd"
  • "Skinne"
  • "Spirit Thing"
  • "Sandhed og konsekvenser"
  • "Virkelig godt"
  • "Ikke skamme"
  • "Et hjerte"

Præmier og andre medier

De har ikke bare været på vores radioer. Newsboys er blevet vist på tv og på tryk.

Tv-funktioner:

  • "CBS søndag morgen"
  • "CNN Headline News"
  • "Crook & Chase"
  • "Underholdning i aften"
  • "God morgen Amerika"
  • "Good Morning Australia"
  • "Nightline Australien"
  • "WGN Morning Show"
  • CBN
  • CNBC
  • Daystar TV
  • E!
  • ESPN II
  • Livet i dag
  • PAX koncert
  • PBS
  • VH1

Printfunktioner:

  • Album Netværk
  • Arizona Republik
  • Chicago Tribune
  • Dallas Morning News
  • detaljer
  • Detroit Free Press
  • ELLE - australsk
  • Underholdning ugentlig
  • Forbes
  • Guitar spiller
  • HITS
  • Los Angeles Times
  • Moderne trommeslager
  • Motorcross Journal
  • Newsweek
  • Pollstar
  • Strålepistol
  • Rullende sten
  • San Francisco Chronicle
  • Sydney Morniing Herald
  • Teenager
  • Teen People
  • Den australske
  • USA Today

Newsboys Awards:

  • 2003 - CCM Magazine Reader's Choice - Årets yndlingsartist
  • 2000 - SESAC Christian Songwriter of the Year (Peter Furler)
  • 1999 - Billboard Music Video Award - Bedste CCM-video ("Entertaining Angels")
  • 1999 - CCM Magazine Reader's Poll Awards - Favorittsang ("Underholdende engle") og favoritartister
  • 1999 - Crosswalk.com Internet Poll Awards - Favorittsang ("Underholdende engle") og yndlingsvideo ("Underholdende engle")
  • 1999 - International Angel Award - Video ("Underholdende engle")
  • 1999 - Dove Awards - Musikvideo med kort form ("Entertaining Angels")
  • 1998 - Nashville Music Award - Favorit CCM Album ( Trin op til mikrofonen )
  • 1997 - Dove Awards - Optaget musikemballage ( Tag mig til din leder )
  • 1995 - International Angel Award - Video ("Shine")
  • 1995 - Dove Awards - Rockoptaget single ("Shine")
  • 1995 - Dove Awards - Rockalbum ( Going Public )

Ud over disse mange sejre har Newsboys også modtaget 17 flere Dove Award-nomineringer og fire Grammy-nomineringer.

10 af de vigtigste Shinto-helligdomme

10 af de vigtigste Shinto-helligdomme

Håndværk til Beltane Sabbat

Håndværk til Beltane Sabbat

6 Advarselsskilte om religiøse kulter

6 Advarselsskilte om religiøse kulter